جدیدترین اخبار :
  • تشکیل کارگروه و دبیرخانه پیشگیری و مقابله با قاچاق کالا و ارز منطقه آزاد چابهار
  • تأکید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار بر تسریع توسعه زیرساخت‌های منطقه منفصله ریمدان
  • بازدید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار از پروژه‌های عمرانی و زیرساختی منطقه منفصله ریمدان
  • برگزاری دوره آموزش کامپیوتر ویژه زنان خودسرپرست
  • بازدید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار از مدرسه استثنایی هدایت؛ تأکید بر رفع مشکلات و بهبود امکانات آموزشی

تاکید دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد بر تسریع در ترخیص کالا از گمرکات مناطق آزاد

اقتصادی | تاریخ خبر : 4/03/29 | تعداد بازید :672
در جریان جلسات برخط دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد با مدیران عامل مناطق آزاد اروند، قشم و کیش، بر ضرورت هماهنگی گمرک جمهوری اسلامی ایران به‌منظور تسهیل و تسریع در روند ترخیص کالا در شرایط ویژه تأکید شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد چابهار به نقل از فرینا، در پی برگزاری نشست‌های برخط دکتر رضا مسرور، دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، با مدیران عامل سازمان‌های مناطق آزاد اروند، قشم و کیش، موضوعات مرتبط با تسریع فرآیند ترخیص کالاها از گمرکات این مناطق مورد بررسی قرار گرفت.

در این جلسات، به‌ویژه با توجه به شرایط حساس اخیر و ضرورت تأمین به‌موقع کالاهای وارداتی و مورد نیاز کشور، مقرر شد هماهنگی‌های لازم با دکتر فرود عسگری، رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران، در خصوص اتخاذ تمهیدات اجرایی فوری برای تسهیل و تسریع ترخیص کالاها در گمرکات مستقر در مناطق آزاد انجام شود.

دکتر رضا مسرور با تأکید بر نقش کلیدی گمرکات در زنجیره تأمین کالا و پشتیبانی از فعالیت‌های اقتصادی در مناطق آزاد خصوصا در شرایط کنونی، بر تسهیل رویه‌ها، کاهش بروکراسی و تعامل نزدیک‌تر گمرک با سازمان‌های مناطق تأکید کرد و افزود این هماهنگی‌ها می‌تواند نقش مهمی در افزایش بهره‌وری تجاری، کاهش زمان ترخیص، و جلوگیری از دپوی بی‌مورد کالاها داشته باشد و موجب ارتقاء سطح خدمات در مناطق آزاد خصوصا در شرایط بحرانی و خاص برای کشور شود.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل